Kultaa  -  Voiko sitä ikinä olla liikaa? Ei ainakaan uutenavuotena!

Vanha vuosi hyvästeltiin ja uusi otettiin vastaan tänä vuonna Jurmingissa, jälleen kerran hyvällä porukalla.  Juhlien paikka on vaihdellut kahden tilan välillä ja joskus ollaan siirrytty Hämeenlinnaan Hieronmaan puutarhatilalle Riikan serkun luokse. Tällä kertaa kuitenkin Jurmingissa ja teemana kulta.

UV3.jpg

Hyvä ruoka, juoma ja hauska seura kuuluu vuodenvaihteeseen ja tänä vuonna tarjosimme alkupaloiksi bruschetta-leipiä tuunattuna ilmakuivatulla kinkulla. Kuohuviiniä toki myös! Pääruoka oli bourbon-chicken, riisin ja salaatin kanssa. Herkullista ja helppoa, kana tosin vaatii hieman esivalmisteluita, lähinnä maustumisaikaa. Yöpalana oli perinteisesti nakkeja ja itsetehtyä perunasalaattia.

Kultateema keksittiin ihan tuosta vain ja rekvisiittaa löytyi omasta takaa ihan kiitettävästi. Koristelimme pääasiassa keittön. Ja itsemme tietysti!

UV7.jpg

UV10.jpg

Joulun jälkeen myös saa kaupoista pikkurahalla kimaltavia asioita, niin myös tällä kertaa täydensimme  hohtoa muutamalla pikkujutulla.

Juhlavaa tunnelmaa saa pienellä vaivalla, ei ole pakko täyttää koko asuntoa vaan korostaa muutamia kohtia tai paikkoja missä pääasiassa oleskellaan ja hämärtää asunto tunnelmavalaistukseen. Tärkeintä on kuitenkin yhdessäolo ja iloinen tunnelma.

UV11.jpg

Itseämme koristelimme erinäisillä kullanhohtoisilla jutuilla ja myös hiuksiin suihkutettava kultaspray tuli testattua. Pysyi ihan seuraavaan päivään asti..  Meillä on kätevästi osittain yhteinen vaatekaappi, joten juhlamekkoja ja asusteita voi sujuvasti vaihdella ja aina näyttää freesiltä!

UV15.jpg

UV6.jpg

 

UV1.jpg

UV2.jpg

Päivä on alkanut jo pidentyä ja aurinkoisia päiviä on varmasti luvassa lisää! Uusi vuosi on hyvässä vauhdissa.

Uudenvuodenlupauksia ei taidettu tehdä tällekään vuodelle mutta sanomattakin on selvää että varmasti aiomme olla urheilullisempia, iloisempia, reippaampia, positiivisempia, luovempia, hullumpia ja pöhkömpiä! Ei kai sitä muuta tarvita?!

 

Hyvää alkanutta vuotta!

R&T