Jostain syystä kumpaankin talouteen on kertynyt pullonkorkkeja runsaasti -  kertokoon se laajasta ystäväpiiristä ja iloisista hetkistä.

Korkit ovat kauniita ja rustiikkisia eikä niitä olla raaskittu heittää pois. Usein niitä syksyllä päätyy johonkin kynttiläasetelmaan tai kuten Mäyränpesässä tällä hetkellä, niitä on koristeena keittiön ikkunan välissä.

Tessulla oli kuitenkin eräs uusi idea ja todettiin se toteuttamiskelpoiseksi. Jurmingissa on ulkorakennuksessa, ulkosaunan ja kanalan kanssa samassa rakennuksessa, "salakapakka" jossa on mukava istua iltaa ja jäähdytellä saunomisen lomassa. Tila on aiemmin palvellut ainakin työverstaana, autotallina ja hevostallina, olisikohan siellä ollut possujakin joskus.

Tähän hankkeeseen tarvitaan aitoja korkkeja, kirkasta silikonia. Ja avointa seinätilaa.

KOrkki2-normal.jpg

Projektihan luonnollisesta aloitettiin vain pyytämällä Jurmingin isännältä tuubi "jotain ainetta millä saa liimattua jotain johonkin". Enempää ei Tessu ollut paljastanut.

No ei niitä korkkeja nyt niin paljoa ollut että olisi heti valmista tullut mutta tästä on hyvä jatkaa. Pitää vielä liimailla Mäyränpesän korkit seinään. Tätä hanketta ei kannata ottaa liian vakavasti ettei ilmaannu alkoholin käytön haittapuolia.

korkki-normal.jpg

IMG-20140910-WA0002_resized_1-normal.jpg

Ajatuksena olisi kehystää tuo pieni ikkuna korkeilla. Se tuo kivaa tunnelmaa ja lämpöä tilaan jossa muuten on valkoiset seinät.

R