Kummassakin taloudessa elettiin viime viikonloppuna jänniä aikoja kun Alholaiset tipusemme vihdoinkin kuoriutuivat. Nyt vain pitäisi enää rakentaa pari kanalaa!  Kanojen hankkiminen on huomattavasti helpompaa kuin kanalan rakentaminen, joten tottakai lähdettiin liikkeelle siitä helpommasta. Onneksi ihana Kanatätimme Sanna on luvannut että tipuset saavat vielä asustella hänen luonaan.

Nyt sitten odotellaan että Mäyränpesän sekä Jurmingin isännät saavat inspiraation kanalan nikkarointiin. Kyllä he sen inspiraation saavat ja hyvinkin pian, koska jos ei kohta ala valmistua, nikkaroivat nämä emännät itse omat kanalansa! Se on sellainen pelote että alkaa isompaakin isäntää jännittämään.

Onneksi tipusemme asustavat ihan lähellä niin voimme käydä päivittäin seuraamassa niiden kasvua, joka on ihan uskomattoman nopeaa!  Ei joka tytöllä ole tällaisia reality-pääsiäistipuja sesonkituotteina! Mutta mitäs jos nämä näyttävät pääsiäisenä jo teineiltä -  eihän se käy, me halutaan ikuisia tipuja!

 

.TIPU2-normal.jpg

Tipuja on meille varattu lähes tusina, aika näyttää miten jakautuu kukoiksi ja kanoiksi tuo porukka. Niitä tietysti puhutellaan tyttöinä koska esimerkiksi puolta tusinaa kukkoa ei ollut tällä kertaa tilauksessa. Varhaisten määritysten perusteella vaikuttaisi kanavoittoiselta. Aina siihen asti kunnes meidän kanat sanoo Kukko-Kiekuuuuuu!

Kirpputorilta ostettu "Kolmeneuronmama" on korvaamaton turva pikkuisille. Ja on lähes mahdotonta on olla käymättä tervehdyskäynnillä päivittäin näiden palleroiden luona.

Tiput-normal.jpg