Tämä ei edelleenkään ole kakkublogi! Muttamutta.....

Yhteinen ystävämme Sanna täytti juuri vuosia. Kaveriporukassa keksittiin että järjestetään yllätysjuhlat.

Kakku jäi Jurmingin ja Mäyränpesän tehtäväksi ja askarreltiin yhdessä synttärikakkuun kana-aiheinen koriste. Sannaa kun on kiittäminen kummankin talouden kanaharrastuksen aloitttamisessa. Tessulla oli jonkun verran kokemusta sokerimassan käsittelystä, Riikalla ei lainkaan!  (Joka nyt tietää ettei päivätyötä kannata vielä tämän esityksen perusteella jättää)

 

20140819_155556_resized-normal.jpg

 

Itse kakku oli suklaapitoinen, tuorejuusto-valkosuklaa-lime-moussella täytettynä. Raikas ja ihanan täyteläisen makuinen.

 

kakku-normal.jpg

 

Koko iltapäivä siinä vierähti kun puuhailtiin. Tuosta ruskeasta kukosta en meinannut millään saada esiin ylvästä siipikarjan edustajaa, niin kovasti se yritti norpalta näyttää ihan viimeiseen asti!  Harja ja heltta kun saatiin väriin, alkoi komea kukko näyttää edes auttavasti oikealta. Tessu teki kanan ja varsinainen söpöläinen siitä tulikin kiharine kampauksineen. Ankaraa väkertämistä, armotonta keskittymistä ja lopputulos on tässä! Helppoa muotoilu ei ollut, mutta hauskaa kylläkin. Mitäpä muutakaan päälle kolmekymppiset naisihmiset lomapäivänään tekisivät.

 

20140819_155535_resized-normal.jpg

Oltiin loppujen lopuksi ihan tyytyväisiä ja mikä parasta, yllätetty synttärisankari suorastaan tohkeissaan kakusta ja kaikesta muustakin.

Pienet yllätykset on kivoja eikä niihin tarvitse kenenkään nähdä ylenmäärin vaivaa kun sovitaan asioista yhdessä ja tehdään talkootyötä.

kanakakku-normal.jpg

Yllättäkää ja hassutelkaa, se piristää!

R&T