Hei vaan kaikki!

 

Tervetuloa seuraaman Jurmingin ja Mäyränpesän elämää.

Tätä blogia suunnitellessamme mietimme jaksavatko ihmiset enää lisää lifestyleblogeja ja mitä meillä olisi sellaista kerrottavaa jota jo joku ei olisi tehnyt?

Totesimme että Jurmingin ja Mäyränpesän Lifestyle on jotain mitä ei ole ikinä liikaa -  hulluttelua, luovuutta, ideointia! Sitä että aikuinenkin uskaltaa heittäytyä hassuttelemaan.

Olemme luonteeltamme toistemme kaltaisia ja sanommekin että yhteiselomme on jatkunut jo pian vuosikymmenen. Niin kauan kun olemme seurustelleet omien rakkaiden puolisoidemme kanssa, jotka ovat siis ystäviä aikojen takaa.

Kumpikaan meistä ei tarkalleen muista milloin meistä tuli näin tiiviisti yhtä pitävät ystävät. Mutta samanlainen huumorintaju, tapa ja rytmi tehdä asioita meitä yhdistää!  Eli äärimmäinen nopeus ja kyky tehdä asioita hetken mielijohteesta! Tämä aiheuttaa luonnollisesti tietyissä piireissä harmaita hiuksia.

Kuulemme usein tuttavien ja tuntemattomienkin ihmettelevän meidän puuhia  ja haluamme jakaa ideoita, oivalluksia, projekteja Teidän kanssa.  Yleensä toteutamme erilaisia hankkeita jommankumman taloudessa ja lähimaastossa, esittelemme myös asumuksemme lähitulevaisuudessa niin oivallatte missä kaikki tapahtuu. Tosin huomaamme usein olevamme mitä ihmeellisimmissä paikoissa tekemässä näitä juttuja, mutta ei se haittaa!

Asioiden toteuttamisen ei tarvitse olla kallista – hieman kun viitsii ja päästää luovuuden valloilleen, saa kivoja juttuja aikaan ja iloa ympärilleen! Olipa se sitten rapujuhlien järjestämistä navetan ylisille, keittiön tapetointia,  vanhan oven tuunaamista ruokapöydäksi tai  humalasalon rakentamista heinäseipäistä.

Kuvaamme miten vanhassa pihaympäristössä on loputtomasti inspiraation lähteitä, vajan seinästä voi mainiosti ottaa pätkän lankkua ja tehdä siitä hyllyn makuuhuoneeseen, riittää kun harjaa pahimmat lehmänlannat pois!

Olkaa ennakkoluulottomia ja varokaa jämähtämästä kaavoihin ja muiden odotuksiin. Yllättäkää itsenne ja muut!

Nyt on kevät -  se itsessään on loistava syy uudistua ja karistaa vanhat pölyt turkista!P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen-normal.jpg

R&T