Eikä harmita sitten tippaakaan!

Kävi nimittäin niin hienosti että Isäntä löysi sattumalta, tietokoneella neppaillessaan kohtuuhintaisen kaapin, joka on ollut käytössä vain hetken Koko Suomi leipoo-ohjelman kuvauksissa.


j%C3%A4%C3%A4kaappi-normal.jpg

Juuri tämä retrojääkaappi on ollut Jurmingissa hankintalistalla vuosia, mutta koska kyseiset kaapit eivät ole ihan ilmaisia ja vanha on toiminut, ei ole ollut syytä sijoittaa uuteen.

Asioilla kun aina meinaa olla hyvät ja huonot puolensa on tässä hankinnassa huonoa se että lisäkuluja on miltei mahdoton estää, sillä tietenkin tiskikone ja uuni pitäisi saada samaa sarjaa. Nyt tarvitsee alkaa ahkerasti etsimään, ties vaikka niiden kanssa kävisi yhtä hyvä tuuri.

Ja tässä tämä nyt sitten uudessa kodissa omalla paikallaan, ryhdikkäästi valmiina palvelukseen. Kuva tosin on hieman vino, eli ilmeisesti kuvaaja ei ole niinkään ryhdikäs kuin uusi kaappinsa, mutta ei anneta sen haitata.

20140801_212158_resized-normal.jpg

Hauskaa tässä kaapin hankinnassa oli mielestäni se että Isäntä kertoi minulle vanhan jääkaappimme olevan rikki, enkä vieläkään tiedä miten se oli hajalla? No mutta hyvä että tarkkaavainen Isäntä oli asian huomannut ja hoiti sen mitä parhaimmalla tavalla kuntoon!


T