No ei tosiaankaan. Mutta hauskaa on taatusti!

Nimittäin iso ulkoporeallas jonka hankimme alkukesästä Mäyränpesään ilahduttamaan talonväkeä ja vieraita.

Siippa lähti kaverinsa kanssa yhtenä lauantaina hankkimaan jotain tarvikkeita -  johonkin lukuisista projekteistaan. Tosin en osannut arvata että lopputulos olisi 7 hengen ulkoporeallas. Ymmärsin kuitenkin heti viihdearvon.

IMGP8487-normal.jpg

Allas oli myytävänä Riihimäellä toimivasta Vahinkotavarakeskuksessa, jossa myydään vakuutusyhtiöiden lunastamaa vahingoittunutta tavaraa. Hetken harkittuaan Siippa (en oikeasti usko että harkitsi hetkeäkään!) teki tarjouksen ja varasi sen.

Altaalle tehtiin ripeästi perustat, tai oikeastaan testattiin ensimmäistä kertaa maahan kairattavia pylväsperustoja. Aika näyttää miten hyvin routa niitä siirtelee. Tarkoitus on jatkaa ulkosaunan terassia niin että siitä pääsee sujuvasti siirtymään kylpyläosastolle.

IMGP8490-normal.jpg

Nyt kun allas on nostettu paikoilleen odotellaan vielä että saadaan noin kuukausi sitten tilatut varaosat ja päästään putsaamaan ja laittamaan allas toimintakuntoon. Altaassa on yli 30 ledivaloa,  parisataa poresuutinta, muotoillut istuimet. Ja mahdollisuus pitää allas lämpimänä vuoden ympäri. Paartyyyyy!!

Niin kuin aloituksessa totesin - ei mitään järkeä -  mutta tämä oli varmasti ainutkertainen mahdollisuus tuollainen kotihuvipuisto hommata. Mäyränpesän pihassa jo vuosia palvellut puinen palju alkoi jo olemaan tiensä päässä, joten joku ratkaisu olisi kuitenkin ollut edessä lähivuosina. Lisäksi kun palju oli väljästi mukava 4.lle henkilölle, oli ajoittain melkoisen ahdasta kun kaikki halusivat kylpemään. Parhaimmillaan 9 henkeä -  vettähän ei sitten juurikaan enää ollut.

Porealtaan hankinta oli taloudellisesti erinomaisen typerä veto, mutta kunhan tässä nyt sinnitellään muutama kuukausi niukemmin, unohtuu sekin ankeus kun pääsee poreisiin nauttimaan ja ihailemaan upeaa maalaismaisemaa. Arjen luksusta parhaimmillaan!

IMGP8494-normal.jpg

R